Menu Sluiten

Bedrukte Pralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over bedrukte pralines kijk dan vlug op https://candycard.be | een logo dat gedrukt wordt op een praline

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrukte pralines

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy cardmix mix van gepersonaliseerde bedrukte chocolade tabletten en pralines de mogelijkheden zijn eindeloos met een mix van onze gepersonaliseerde chocolade tabletten met chocolade tabletjes of met pralines of bonbons in een indrukwekkende geschenkdoos bedrukte pralines raming aanvragen Dit is het quotnon plus ultraquot chocolade relatiegeschenk om de band met uw klanten te versterken op een kwalitatieve n kwantitatieve wijze. Gepersonaliseerde grote chocolade tablet en chocolade tabletjes in een geschenkdoos candymaxicard candyminicards mix van een gepersonaliseerde grote chocolade tablet met gepersonaliseerde kleine chocolade tabletjes bedrukt met uw bedrijfslogo foto of commerciele boodschap in de hoogste kwaliteit als een ultieme gepersonaliseerde chocolade relatie geschenk. Een grootste fijne manier om welkom of dank u wel tegen uw klanten te zeggen. Want het valt hen vanzelfsprekend op dat uw merk kiest voor kwaliteit en kwantitei.

naar boven offerte aanvragen nederlands english franais deutsch espaol zakjes in voorraad blokbodemzakjes vensterzakjes ecologische zakjes gekleurde zakjes voorbedrukte zakjes maatwerk bedrukt gepersonaliseerd met logo of merk vensters sluitstrips verpakkingen contact zakjes gepersonaliseerd papieren blokbodemzakjes zakjes op maat vele sluitstrips papieren zakjes met venster ecologische papieren zakjes papieren zakjes gekleurd zakjes met logo papieren zakjes in voorraad previous next verpakkingen amp verpakkingsmaterialen in papier baginco international is d fabrikant van papieren zakken Het toekomstperspectief van bedrukte pralines Baginco is namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van papieren zakken. Dit zowel voor winkels bedrijven als voor verkooppunten die op zoek zijn naar blanco voorgedrukte of gepersonaliseerde papieren verpakkingen. Ook verdelers en leveranciers van winkelverpakkingen kunnen bij ons terecht voor de aankoop van papieren verpakkingsmate.

Toelichting over Bedrukte pralines

toepassingen smelten tempereren en gieten overtrekken van gekoelde vullingen automatisch vormen vullen en afstrijken verschilferen in verschillende vormen en diktes koelen van pralines en pralinevullingen werken met chocolade tempereren vormen en gieten koelen enroberen over mol dart nl language nederlands nl franais fr english en deutsch de inloggen gebruikersnaam wachtwoord ingelogd blijven registreren wachtwoord vergeten winkelmand machines verpakkingen vormen toebehoren nieuwtjes en activiteiten nieuw gebouw en showroom machines staniolmachine bean to bar drageerketels koeling gietmachines machines op maat overtrekmachines schilfermachines smeltbakken smeltketels warmtekasten zwiermolens verpakkingen verpakking voor logopralines bedrukte zakken verpakking op maat aluminium velletjes blisters doosjes luchtkussentjes schaaltjes vormen praline vormen magn.