Menu Sluiten

Belgische Chocolade

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over belgische chocolade kijk dan vlug op https://candycard.be | chocolade uit Begië

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Belgische chocolade

vanaf euro geniet u van gratis levering in belgi bestel nu menu webshop sinterklaas pakketjes verwenmanden pralines confisserie macarons dessertkoekjes confituren antwerpse specialiteiten over ons cocoa horizons foundation voor een eerlijke cacao handel pralines wat zit er in mijn doosje voor bedrijven vestigingen contact winkelmandjeinhoud wijzigen gt verder winkelen afronden zoekresultaten voor verwenmanden online chocolade en pralines online shop beste belgische pralines met een lange traditie sinds sinterklaas pakketjes online chocolade en pralines online shop beste belgische pralines met een lange traditie sinds pralines online chocolade en pralines online shop beste belgische pralines met een lange traditie sinds belgische pralines en chocolade shop online chocolade en pralines online shop beste belgische pralines met een lange traditie sinds macarons online chocolade en pralines online shop beste.

nl en belgische chocolade the belgian onze producten business missie en visie kwaliteit vacatures contact belgische chocolade belgische chocolade is naar verluidt de beste ter wereld belgi is n van de kleinste landen van europa. Dit laat echter geen indruk na op de belgische bevolking belgische chocolade lijst Het is dus geen verrassing dat julius caesar zei de belgen zijn de dapperste van alle gallirs of dat de veroveringstocht van napoleon eindigde in waterloo. belgi is wereldwijd geliefd voor zijn food amp biercultuur. Een bekend gezegde luidt belgisch eten wordt geserveerd in de hoeveelheid van de duitse keuken maar met de kwaliteit van de franse cuisine . Op bijna elke straathoek vindt u frietjes of wafels. We brouwen meer dan bieren. En we zijn gepassioneerd door chocolade belgiproduceert al bijna jaar heerlijke chocolade Selectie over belgische chocolade De unieke combinatie van de beste ingredinten exclusieve productiem.

Het laatste nieuws over Belgische chocolade

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr sector toerisme en verenigingen gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken voor toerisme en verenigingen gepersonaliseerde belgische chocolade bedrukt in hd met de mooiste bezienswaardigheden als relatiegeschenk of souvenir voor steden of verenigingen. Schenk ze aan uw bezoekers en medewerkers of verkoop ze aan uw leden of sympatisanten gepersonaliseerde bedrukte chocolade tabletjes voor toerisme en verenigingen bedrukte belgische chocolade als souvenir zorgt voor net dat ietsje extra candyminicard een heerlijke herinnering aan een bezoek aan uw stad. City marketing ideaal om uw stad regio of land te profileren. Uw stadsmerk en sites in high definition gereproduceerd op candyminicard chocolade tabletjes. Een aangename herinnering voor uw bew.