Menu Sluiten

Candycard Verkoop

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over candycard verkoop kijk dan vlug op https://candycard.be | verkoop CandyCard

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Candycard verkoop

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr we helpen u graag heeft u een vraag verzoek of wilt u meer informatie wij antwoorden binnen uur lastname met uitzondering van de feestdagen hellegatstraat b berlaar verkooppunten candycard sales belgie salescandycard.be candycard sales belgie hellegatstraat berlaar belgi bezoek website candycard agenten gezocht nog geen agent in uw regio of land candycard verwelkomt agenten in nieuwe regios en markten om onze eindklanten nog beter te bedienen candycard verkoop zorgt voor een snelle ROI Heeft u interesse mail ons dan. Stuur een email producten toepassingen sectoren over ons contact doorgescrold en nog niet gevonden wat je zoekt misschien kunnen we je hiermee helpen ik ben op zoek naar een kerstgesche.

hallotdigifts.be noordbrabantlaan turnhout belgium catalogi inspiratie referenties over ons contact offerte meer informatie over tdi gifts ontdek alles over ons door niet enkel een standaard gamma aan te bieden out of the box te denken een aanpak op maat van de klant aan te bieden met als doel vanuit de behoefte van de klant samen een concept te ontwikkelen werd tdi ook al snel opgemerkt door grotere firma s het nut van candycard verkoop Tot op vandaag is tdi of tdi gifts tdimport nog steeds een nmanzaak met als enige aanspreekpunt ikzelf die zich profileert als een meedenkende partner voor al uw promotionele bedrijfscampagnes dirk waterschoot zaakvoerder neem contact op wist je dat… Tdi gifts sinds officile ver.

Berichtgeving over Candycard verkoop

.