Menu Sluiten

Chocolade Als Souvenir

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade als souvenir kijk dan vlug op https://candycard.be | Souvenir van chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade als souvenir

home hotel brugge boeken contact nl fr en nl fr en nl fr en nl fr en home hotel brugge boeken contact brugge brugge is een prachtige stad en staat bekend als het veneti van het noorden. Het is n van de mooiste steden van europa. In brugge is er ongeloofelijk veel te doen en te beleven heel het jaar door chocolade als souvenir voor meer omzet De heilige bloedprocessie de brouwerij de halve maan bier brasserie cambrinus brugse musea en zoveel meer. We verwelkomen u graag en geven u met plezier onze tips mee. Hotel gulden vlies kent de leukste en mooiste plekjes in brugge. We geven u bij uw aankomst graag mee wat u allemaal kan doen en bezoeken we leiden u naar de gezelligste cafeetjes terrasjes restaurants tearooms leuke shops favoriete musea de beste ch.

vanaf nu kan je je favoriete menu bestellen via takeaway ok jaar kinderen zijn dol op de magic box met zijn zelf samen te stellen menu en de leuke verrassing keuze uit hamburger cheeseburger of chicken dips kleine friet kleine softdrink vruchtensap capri sun of spa kinderijsje mini yop of funny fruit de verrassing is altijd magic en momenteel als cadeautje elektrische gitaar akoestische gitaar zangeres zanger saxofoonspeler trompettist violist cellist klarinettist percussionist jaar naarmate de kinderen groter worden krijgen ze meer trek en verandert ook hun speelgedrag. Met de fun box verzekeren we je dat je oudere kinderen het net zo naar hun zin hebben als hun jongere broers en zus.

Sterke info over Chocolade als souvenir

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr toepassingen chocolade alsrelatiegeschenk candycard maakt het mogelijk uw logo of foto op fijne belgische gepersonaliseerde chocolade aan te brengen. Schenk uw klanten een innovatief en gepersonaliseerd relatiegeschenk en laat een zoete indruk na van uw logo bedrijfsnaam of reclameboodschap. Altijd kiest u een uniek en hoogwaardig relatiegeschenk waarmee u gegarandeerd in de smaak valt. Configureer je product offerte chocolade alspromotiemateriaal candycard is de expert inzake gendividualiseerde chocolade promotieartikels. Geef uw gepersonaliseerde reclame vorm in chocolade. Maak gebruik van onze uitgekiende high definition techniek en laat uw fantasie de vrije loop. Decoreer uw chocolade promotieartikel met uw logo of slogan passend bij uw lopende reclamecampagne bekijk ons scala van chocolade als souvenir candycard werkt nauw samen met u en of uw reclamebureau om het mooiste resultaat te realiseren. Configureer je product offerte chocolade voorfeesten amp events u doet aan cate.