Menu Sluiten

Chocolade Schenken

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade schenken kijk dan vlug op https://candycard.be | het schenken van chocolade aan een relatie

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade schenken

leonidas aarschot home over ons contact en openingsuren betalen en afrekenen shop leonidas aarschot home over ons contact en openingsuren betalen en afrekenen shop meer more child al jaar je leonidaswinkel in aarschot de ambachtelijke leonidaspralines worden gemaakt van de meest verfijnde ingredinten en van chte belgische chocolade chocolade schenken met gegarandeerde rendementsstijging Iedereen weet dat belgische chocolade de beste ter wereld is. In oktober openden ingeborg en haar moeder nicole de deuren van je favoriete pralinewinkel in aarschot. Tien jaar geleden verhuisde de winkel naar de huidige locatie in de leuvensestraat. Vorig jaar ging nicole op pensioen. Verse pralines koekjes wijntjes en bubbels. Cuperdons truffels… Geschenkmanden en andere leuke verpakking. Je vindt het bij ons . We zijn er voor de particulier maar ook v.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home hotel restaurant feesten business bar jobs contact reservaties hotel restaurant reserveer nu hotel restaurant feest business reserveer uw tafel voor reservaties van meer dan personen gelieve ons telefonisch te contacteren op het nummer times select your language nlenfrde main navigation home hotel restaurant feesten business bar jobs contact u bent hier home restaurant tafelen in stijl in ons modern en gezellig restaurant verwennen we u met heerlijke gerechten uit de klassieke franse keuken waarom kiezen voor chocolade schenken U geniet er van een dagverse businesslunch of u kiest voor n van onze gastronomisch menu s zorgvuldig samengesteld door onze chef. Ook la carte hebt u een ruime keuze aan vis vlees of vegetarische gerechten bereid met smaakvolle seizoensproducten. Op onze wijnkaart verrassen we u met een uitgebreide en weloverwogen selectie van kwaliteitswijnen van over de ganse wereld. Door de opgelegd.

De discipline van Chocolade schenken

winkels in de buurt indienen contact newsletter werkaanbiedingen drive nl fr onthaal onze folders de intermarch kaart samen met u voor morgen samen met u om beter te eten samen met u om bio te eten met u voor een meer duurzame toekomst samen met u voor eerlijke handel samen met u voor minder plastic samen met u om de natuurreservaten te beschermen recepten alle recepten seizoensvruchten en groenten barbecue wie zijn we waar vindt u ons onze dna musketier worden onze verplichtingen de prijs van de mousquetaires intermarch wanty gobert onze geschiedenis werkaanbiedingen knowhow onze intermarchmerken intermarch en wantygobert merken de wijnen slagerij bakkerij actualiteit we schenken u info covid gids .be walloni opgelet voor bedriegers onze reglement ontdek onze huidige acties ontdek onze folder van de week geldig van tot barbecue seizoen .