Menu Sluiten

Chocolade Voor Kerstmis

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade voor kerstmis kijk dan vlug op https://candycard.be | Kerstmis met chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade voor kerstmis

acties vers n voordelig vanaf ma promo s exclusief in de lidl plus app vanaf ma merkbaar goedkoper vanaf ma heerlijke chocolade van favorina vanaf ma profiteer van t weekend vanaf vrij delicieux geeft je eindejaarsfeesten smaak vanaf do vers n voordelig vanaf ma promo s exclusief in de lidl plus app vanaf ma merkbaar goedkoper vanaf ma profiteer van t weekend vanaf vrij deze week deze week acties kerstmis vanaf woe mode vanaf woe speelgoed vanaf woe slapen vanaf za webshopmagazine vanaf ma vorige week vorige week groenten en fruit rendered t.z frietaardappelen xxl kg eur kg in het filiaal . Rendered t.z eetsinaasappelen . kg eur kg in het filiaal . Rendered t.z rode paprika . Kg in het filiaal .

startpagina historiek atelierbezoeken persartikelen ervaren chocolatier scoort op eerste wedstrijd met praline smullen van chocoladen rubens en jordeans x proeven van het waasland een zoen om in te bijten nieuwe ballonpralines online winkelen in de stadskern speciale wase smaken sintniklase topchocolatiers op expo milaan video jaar bestaan markt sint niklaas ballonpraline is nieuwste delicatesse ballon pralines tv oost jaar markt sint niklaas rondom de beste winkels van ieder bedrijf probeert geheim recept te bewaren boon voor chocolade chocolatier wauters vindt inspiratie voor kerstmis bij een echte wauters is eetbaar het laatste nieuws webshop chocolatier wauters vindt inspiratie voor kerstmis bij ook dit jaar kunt u terecht b.

Vragen over Chocolade voor kerstmis

bedrijfshistoriek drie generaties vakmanschap chocolaterie mattheacute nv werd in opgericht te beerse en startte met artisanaal chocolade holgoed voor sinterklaas kerstmis en pasen. Vanaf werkte de tweede generatie mee in het bedrijf in nam de derde generatie het roer over informatie over chocolade voor kerstmis Het bedrijf concentreerde zich uitsluitend op het holgoed en verwierf zo een groot aandeel op de traditionele belgische markt. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten die men rechtstreeks in de winkelrekken kan plaatsen. De hiervoor specifiek bijgeschoolde inpaksters verpakken het holgoed in folie cello zakjes doosjes … Al naargelang de behoeften en wensen van de klant. Organisatie chocolaterie mattheacute nv opteert voor een vlakke organisatiestructuur die een open en vlotte commun.