Menu Sluiten

Culinair Geschenk

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over culinair geschenk kijk dan vlug op https://candycard.be | een geschenk dat culinair is

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Culinair geschenk

b infohetvishuis.be widget area sprachumschalter nederlands deutsch english franais het vishuis introductie koud gerookt warm gerookt relatiegeschenken kwaliteitsgarantie nieuws redactioneel vacatures downloads aanvraag colofon . Privacyverklaring . Avl nederlands deutsch english franais het vishuis bv putten b hoogstraten infohetvishuis.be www.hetvishuis.be btw be .. copyright het vishuis webdesign fotoheadliners krll gmbh het vishuis introductie producten koud gerookt warm gerookt relatiegeschenken kwaliteitsgarantie nieuws redactioneel vacatures downloads aanvraag colofon . Privacyverklaring . Avl produkte b infohetvishuis.be vis om van te genieten welkom bij het vishuis uw ambachtelijke leverancier van gerookte visdelicatessen culinair geschenk leverancier Graag inspireren wij u om onze producten te verwerken tot gastronomische gerechten of deze als culinair cadeau te schenken aan vrienden kennissen of zakelijke relaties. Vis om van.

home kerst en nieuwjaarsbox menu galerij reserveer taxi overnachting cadeaubon contact cadeaubon wenst u iemand als geschenk een culinair diner aan te bieden vraag dan naar onze cadeaubon. We stellen hem samen volgens uw budget en uw persoonlijke wensen. Het is ook mogelijk om een online cadeaubon aan te kopen via onderstaande link. Online cadeaubon two cooks paddestraat zottegem tel De verscheidenheid van culinair geschenk email infotwocooks.be btw be powered by tablefever photography by kris jacobs. .

Kundigheid over Culinair geschenk

over ons ons menu cadeaubon contact reserveren in bistro desanto kan je in een ongedwongen sfeer lekker en bourgondisch eten. De keuken is frans belgisch en de stijl die van de ware brasserie uiterst seizoengebonden met verse producten in traditionele bereidingen. Ons menu reserveren louis verweestraat kortrijk reserverenbistrodesanto.be gastronomie in alle eenvoud chef christophe dejonghe is een telg uit een echt restaurateursgeslacht. In zijn ouderlijke thuis restaurant carlton in marke leerde de chef de knepen van het vak. Opgegroeid in een rijke traditie mensen culinair te verwennen staat christophe reeds jaar achter het fornuis. De seizoensgerechten volgens het aanbod van de markt worden met veel zorg bereid en met veel enthousiasme geserveerd door echtgenote janique de vlaminck. Karnemelkstampers met gepocheer.