Menu Sluiten

Gepersonaliseerde Chocoladetablet

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over gepersonaliseerde chocoladetablet kijk dan vlug op https://candycard.be | Chocolade tablet die gepersonaliseerd is

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gepersonaliseerde chocoladetablet

home over ons producten nieuws contact menu nl fr gepersonaliseerde flowverpakking flowverpakking met gepersonaliseerde tablet een chocoladetablet met logo is een origineel relatiegeschenk voor klanten of leveranciers. Jouw logo is gegraveerd in de overheerlijke chocolade en bedrukt op de flowverpakking. Vanaf stuks transparante flow vanaf stuks. Inhoud gepersonaliseerde tablet van ca. g flow bedrukt in quadri mogelijkheid tot bijvoegen visitekaartje houdbaarheid fondant maanden melk maanden wit maanden beschikbaar met witte chocolade beschikbaar met melk chocolade beschikbaar met fondant chocolade prijslijst rebuild table upload csv cadeautips the golden chocolate is het ideale geschenk relatiegeschenk netwerkevents kerstmis eindejaarsgeschenk beursgeschenken exclusieve huwelijksattentie business gift … Meer weten the golden chocolate oude rozebekestraat a hooglede infothegoldenchocolate.be copy thegoldenchocolate.com gepersonaliseerde chocoladetablet zijn zeer gegeerd All rights reserved. Website by proudmary amp uruku home over ons producten nieuws contact nl fr .

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy cardmix mix van gepersonaliseerde bedrukte chocolade tabletten en pralines de mogelijkheden zijn eindeloos met een mix van onze gepersonaliseerde chocolade tabletten met chocolade tabletjes of met pralines of bonbons in een indrukwekkende geschenkdoos. Dit is het quotnon plus ultraquot chocolade relatiegeschenk om de band met uw klanten te versterken op een kwalitatieve n kwantitatieve wijze. Gepersonaliseerde grote chocolade tablet en chocolade tabletjes in een geschenkdoos candymaxicard candyminicards mix van een gepersonaliseerde grote chocolade tablet met gepersonaliseerde kleine chocolade tabletjes bedrukt met uw bedrijfslogo foto of commerciele boodschap in de hoogste kwaliteit als een ultieme gepersonaliseerde chocolade relatie geschenk heb je interesse in gepersonaliseerde chocoladetablet Een grootste fijne manier om welkom of dank u wel tegen uw klanten te zeggen. Want het valt hen vanzelfsprekend op dat uw merk kiest voor kwaliteit en kwantiteit. Met dit groots geschenk scoort u steeds vo.

Meer informatie over Gepersonaliseerde chocoladetablet

.